Nederlandstalige informatie en boekingsdetails

Het Orakel

Twintig jaar geleden droomde ik van een orakel dat gebaseerd was op munten. Toen ik wakker werd en besefte dat een dergelijk orakel nog helemaal niet bestond ben ik aan het ontwerpen gegaan. Het basis idee van dit orakel is dat er geen ‘goede’ en ‘slechte’ eigenschappen bestaan, enkel verschillende manieren om met iets om te gaan. Munten zijn een uitstekende vorm om elkaar aanvullende kwaliteiten op weer te geven. De gekleurde randen dragen bij aan de betekenis van de symbolen.

 

Het orakel, bestaande uit dertien munten in een mooi zakje wordt geleverd met een instructieboekje. Dit boekje wordt in eerste instantie in het Engels uitgegeven maar zal zo snel mogelijk ook in het Nederlands verschijnen. Naast de klassieke set (zie foto aan linker kant) is er in de tussentijd ook een doe-het-zelf versie verschenen (zie foto aan de rechterkant). Deze set bestaat uit het boekje en een stickervel, waarbij u zelf de drager van de symbolen kunt kiezen. Dat kunnen dus munten zijn, maar ook bijvoorbeeld schijfje hout, knopen, spelfiches, winkelwagen muntjes of kartonnen kaartjes. Wat voor u het prettigste werkt!

Boekingen

  • Braderieen, markten, festivals: Lijkt het je leuk om mij met mijn orakel op je markt, braderie of festival te hebben? Dat kan. In overleg kijken we naar de mogelijkheden.

  • Verjaardagsfeestje volwassenen. Wil je op je verjaardag een bijzondere activiteit? Iets waar de gasten nog lang over napraten? Ik kom langs en doe voor al je gasten een persoonlijke legging. Let op: een legging duurt 20 minuten. Maximaal aantal gasten 8. Bij grotere gezelschappen moeten we andere afspraken maken. Kosten: €175,- voor 2,5/3 uur, inclusief BTW, exclusief reiskosten.

  • Managementtrainingen; de beruchte ‘heidagen’. Iedere manager kent ze: de heidagen. Een intensief programma waarin belangrijke beslissingen moeten worden genomen. Het is belangrijk om daarbij niet alleen bewuste, cognitieve input te gebruiken maar ook het enorm potentieel van onder- of minder bewuste kennis aan te boren. Ik kom langs en doe leggingen met groepjes van 3 tot 5 managers. (tijdsduur ongeveer een uur, bij transformatieve leggingen tot twee uur). Van ‘branding’ tot groepsdynamica, van de vraag of er gefuseerd moet worden tot het ontwikkelen van dienend leiderschap, mijn orakel is nergens bang voor en ik ook niet. Uw collega’s zullen deze leggingen als empowerend ervaren. Kosten: €475,- per dagdeel, exclusief BTW en reiskosten.

  • Bedrijfsuitjes. Doe iets geks, bestel een heks. En bestel dan geen sprookjes figuur met een puntmuts en een bezemsteel, maar een echte; Iemand die met humor en inteligentie over zichzelf en haar spirituele achtergrond kan vertellen en in de tussentijd waardevolle leggingen doet voor jou en je collegas. Persoonlijk of professioneel, wat er op dat moment nodig is wordt door het orakel geleverd. Kosten: €275,- per dagdeel, exclusief BTW en reiskosten.

  • Individuele leggingen. Individuele leggingen zijn moeilijk uitvoerbaar voor me omdat ik geen eigen werkruimte heb. Ik zoek in Rotterdam nog naar een betaalbare ruimte die ik per uur kan huren. Leggingen bij mensen aan huis kan in overleg. Mail me. Kosten: €45,- inclusief BTW, exclusief reiskosten.

  • Individuele leggingen per Skype: €45,- inclusief BTW.

  • Workshop Werken met de Raven Coins: Zie de pagina 'events' voor een beschrijving van deze workshop en hoe aan je kan aanmelden. Kosten €45,- per persoon. 
  • Workshop op locatie. Zou je graag met een groepje willen leren hoe je met het Raven Munten Orakel moet werken? Dat kan. Afhankelijk van je behoefte kan ik een middag of een hele dag verzorgen om het orakel goed te leren kennen en er zelf mee te kunnen werken. Kosten: Als jij voor de accomodatie zorgt: €175,- voor 2,5/3 uur inclusief BTW, exclusief reiskosten. De workshops kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven worden. 

Zelf nog een leuk of gek idee waar je voor denkt te kunnen gebruiken? Mail me! Ik ben voor veel te porren!

Het formaat van de Raven Coins.

Mijn allereerste proefsetje, 20 jaar geleden, bestaande uit Nederlandse guldens en stickertjes